Overslaan en naar de inhoud gaan

De wetenschap erachter

 

Microbiotica, het is een veelbesproken onderwerp vandaag. Misschien wil je daarom wat meer weten over de wetenschap achter Probify en ons assortiment voedingssupplementen met levende bacteriën.

 

Link

Fles-KlinischGetest-NL-NoBG_0

Één van ‘s werelds best onderzochte bacteriestammen

Klinisch getest in 67 klinische studies bij meer dan 8880 mensen, met 10 patenten.

De bacteriestammen die je in alle Probify-producten vindt, zijn van natuurlijke oorsprong, werden uitgebreid onderzocht en werden klinisch getest. Lactobacillus plantarum 9843 - de basis van al onze producten – is één van de best onderzochte stammen ter wereld. We gebruiken ook Lactobacillus plantarum 15312 en Lactobacillus paracasei 13434.

Hoe werkt het?

Volg de weg die onze bacteriën afleggen

packaging

Bewaard in een
hoge barrière verpakking

link

Voordat ze je darmen bereiken, worden onze bacteriën goed bewaard in een speciale tube met hoge barrière, die ze beschermt tegen vocht, lucht en andere elementen, en ze in leven houdt.

stomach_acids

Overleven
maagzuur

link

Onze Probify-bacteriestammen zijn speciaal gekozen vanwege hun hoge weerstand tegen maagzuur.

reach_gut_alive

Bereiken
de darm levend

link

Zodat ze je darmen levend bereiken.

witin_1_weeks

Vermenigvuldigen
zich binnen 1 week4

link

Al binnen 1 week vermenigvuldigen onze bacteriën zich in je darmen.

witin_2_weeks

Met 100% effect
binnen 2 weken4

link

En binnen 2 weken koloniseren ze je spijsverteringsstelsel van de mond tot de dunne en dikke darm.

restore_gut_flora

Unieke formules

Naast de klinisch geteste bacterieculturen, bevatten onze unieke formules zorgvuldig geselecteerde vitamines en/of mineralen die bijdragen tot je dagelijkse welzijn1:

enriched_daily_balance_nl

Probify Daily Balance

Verrijkt met vitamines B12, B3 en biotine voor algemeen welzijn1 en immuniteit2.

Ontdek meer|bekijk minder

Vitamine B12 en D3 dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem; vitamine B12 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme en doet vermoeidheid en moeheid afnemen. Biotine draagt dan weer bij tot het behoud van normale slijmvliezen en het helpt je lichaam bij de stofwisseling van macronutriënten, d.w.z. eiwitten, koolhydraten en vetten.Zo ondersteunt Probify Daily Balance je algemene welzijn en immuniteit.

capsul-Support-NL-NoBG

Probify Digestive support

Verrijk met calcium dat de spijsvertering bevordert3 doordat het de spijsverteringsenzymen helpt om vetten, koolhydraten en eiwitten af te breken.

Ontdek meer|bekijk minder

Hierdoor ondersteunt Probify Digestive Support je spijsvertering.

unique_2_nl_updated

Onze capsules zijn geschikt voor vegetariërs en zijn lactose-, gelatine-, kleurstoffen- en glutenvrij.

unique_4_nl_updated

De verpakking met hoge barrière houdt onze bacteriën in optimale conditie.

Ontdek het gamma

madesweden

Vervaardigd in Zweden

Voor de ontwikkeling van het Probify-gamma werken we nauw samen met een toonaangevend Zweeds bio-ingenieursbedrijf dat gespecialiseerd is in microbiotica.

Door nauw samen te werken met een netwerk van internationale onderzoekers zijn ze koploper in dit domein. Ze documenteren gepatenteerde bacteriestammen en identificeren nieuwe, doeltreffende stammen.

De juiste dosis, gegarandeerd

Als we het over microbiotica hebben, spreken we vaak over een hoeveelheid bacteriën per dosis. De technische term hiervoor is CFU (colony-forming units). Dit kan variëren van een miljoen tot vele miljarden bacteriën in een kleine capsule. Maar wat betekent dit nu juist? En is het belangrijk?

Ontdek meer|bekijk minder

Elk microbiotisch supplement heeft een bepaald aantal bacteriën nodig. Dat aantal verschilt sterk van bacteriestam tot bacteriestam. Om aan te tonen hoeveel van een bepaalde stam nodig is, is het belangrijk om klinische studies uit te voeren. Eens het juiste aantal is bereikt, staat 'hoe meer' niet noodzakelijk voor 'hoe beter'. Belangrijker is dat de bacteriën je darmen effectief bereiken

Bij Probify hebben we onze bacteriestam zorgvuldig gekozen om een correcte dosis te leveren in een handig supplement dat je maar één keer per dag hoeft te nemen. We testen het aantal levende bacteriën in al onze eindproducten direct na de productie. En dankzij onze productiemethode en verpakking met hoge barrière kunnen wij de CFU's tot aan de vervaldatum van het product garanderen.

zoomout

Start vandaag

Ondersteun je welzijn1 & immuniteit2 met

Met Probify Daily Balance

Ontdek Please Select a Variant Koop nu

Ondersteun je spijsvertering3 met

Met Probify Digestive Support

Ontdek Please Select a Variant Koop nu
WHERE TO BUY BUY ONLINE AND IN STORE AT: